Μέχρι και την περίπτωση τέλεσης μαύρης μαγείας υποψιάζεται ο εν διαστάσει σύζυγος της 37χρονης Κ.Γ., η οποία το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε βάναυσα και θανάσιμα το μόλις εξήμισυ μηνών αγοράκι της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ο δεύτερος σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους είναι βυθισμένος στην οδύνη μετά την απώλεια του παιδιού, αλλά και τις επιθέσεις που δέχεται από την οικογένεια της κατηγορουμένης, ωστόσο είναι αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση.
Ο εν λόγω άνδρας φέρεται σοκαρισμένος από την κατάθεση του γείτονα που άρπαξε το μωρό από τα χέρια της.

Θυμίζουμε πως η 37χρονη του είπε με κυνικότητα αναφερόμενη στο βρέφος της: «Μην ανησυχείς, βρικόλακας είναι. Αν του βάλεις λίγο αίμα, θα συνέλθει».

Διαβάστε ακόμα: Βρεφοκτονία στη Βέροια: Δύο νοσηλείες και αγωγή στο ιστορικό της 37χρονης – "Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί", λέει στο parapolitika.gr ο δικηγόρος της

Έρευνα για εμπλοκή της μητέρας σε μαύρη μαγεία θα αιτηθεί ο πατέρας του βρέφους στην Ημαθία

Εξ ονόματος του εντολέα του, ο δικηγόρος του πατέρα, Στέλιος Σούρλας, γνωστοποίησε πως θα αιτηθεί έρευνα για εμπλοκή της μητέρας σε μαύρη μαγεία.

«Θα ζητήσουμε έρευνα για τυχόν εμπλοκή της μητέρας με μαύρη μαγεία έπειτα απ’ όσα ακούστηκαν και τις μαρτυρίες ότι αποκάλεσε το παιδί βρικόλακα που θα πιει αίμα και θα επανέλθει στη ζωή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ενώ εξήγησε πως ο πατέρας του βρέφους φοβόταν κι αυτός για τη ζωή του, γι’ αυτό και έφυγε από το σπίτι: «Φοβόταν ότι κάποια στιγμή μπορεί να τον πνίξει στον ύπνο του το βράδυ, τον απειλούσε και τον χτυπούσε. Από τον Σεπτέμβριο το είχε δει τρεις-τέσσερις φορές το παιδί του».

Ο ίδιος ο εν διαστάσει σύζυγος της 37χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη φερόμενη κακοποιητική συμπεριφορά της δράστιδος: «Σκότωσε το μωρό μας γιατί ήθελε να με εκδικηθεί, να με τιμωρήσει, επειδή έφυγα από το σπίτι τον περασμένο Αύγουστο, γιατί δεν άντεχα άλλο. Με ζήλευε παθολογικά, έψαχνε κινητά, Facebook, έκανε σκηνές και είχε ξεσπάσματα στα καλά καθούμενα. Με χτυπούσε, σφαλιάρες, μου έσφιγγε τον λαιμό, όμως εγώ ποτέ δεν αντιδρούσα. Ποτέ δεν τη χτύπησα. Αντίθετα, εκείνη με μήνυσε ψευδώς για ενδοοικογενειακή βία, για να με τιμωρήσει και να τρέχω στα δικαστήρια», είπε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έχει φωτογραφίες με σημάδια από τα χτυπήματα.

Παράλληλα, όμως, ισχυρίστηκε πως αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά και από τα πεθερικά του: «Ζητούσα βοήθεια από τα πεθερικά μου και εισέπραττα χειρότερα. Με έβριζαν και με συκοφαντούσαν. Ότι εγώ έφταιγα για όλα. Δεν είχα ιδέα ότι η γυναίκα αυτή είχε ψυχολογικά θέματα. Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος της 37χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με την ίδια, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, να έχει λάβει μέχρι σήμερα διορία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.