Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με το Τμήμα των Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει στις έρευνες.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του MEGA αναφέρει ότι ένα σημαντικό στοιχείο έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι Αρχές και έχει προκύψει από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Όπως αποκάλυψε χθες (10/1/2024) ο αστυνομικός συντάκτης, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου, και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο ύστερα από 25 λεπτά.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στον δρόμο για το Ευηνοχώρι, δηλαδή μερικά εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους.

Τι "έδειξε" το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου για την εξαφάνισή του κοντά στο Μεσολόγγι

Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23:50) το βράδυ.

Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Έτσι πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντος κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδομένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμενε ανοιχτό.

Δείτε το βίντεο: