Tρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα μέσα σε λιγότερο από μια σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας. Τα τρία ατυχήματα, σύμφωνα με το eviathema, σημειώθηκαν από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 18:45 μ.μ.

Στην Αρτάκη ένας οδηγός δικύκλου έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο άνδρας με το μηχανάκι δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας, όμως ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και ασθενοφόρο ο χτυπημένος και γεμάτος αίματα οδηγός του δικύκλου σηκώθηκε με δυσκολία, επιβιβάσθηκε σε ένα ταξί και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας το μηχανάκι του πεσμένο στην άκρη του δρόμου.

Λίγο αργότερα, στην περιοχή Δοκός, από σύγκρουση δύο οχημάτων υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός οδηγού. Στη συνέχεια, στην περιοχή Παναγίτσας Χαλκίδας ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το γεγονός ότι και τα τρία αυτά ατυχήματα συνέβησαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε σχετικά μικρή χιλιομετρική απόσταση έκανε δυσκολότερο το έργο για τους διασώστες και την Τροχαία, που δεν προλάβαιναν να τρέξουν από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Και για τα τρία περιστατικά η Τροχαία Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση.