Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο, καθώς ένας 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του γιατί φέρεται να βίαζε την κόρη του.

Όπως έγινε γνωστό, πριν τη δολοφονία, η 18χρονη πλέον κόρη αποκάλυψε στον 50χρονο πατέρα της πως ο θείος της τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών ενώ φέρεται να την εκβίαζε ότι θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο Μιχάλης Βασιλικός, δικηγόρος του 50χρονου κατηγορούμενου, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση. «Ο πελάτης εκφράζει τη λύπη του για ό,τι συνέβη. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία» είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στον Βόλο: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του - Στο πλευρό του όλη η οικογένεια

«Οι ισχυρισμοί του εντολέα μου είναι πως ούτε ανθρωποκτόνος από πρόθεση είναι ούτε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση βρισκόταν κατά τη διάρκεια την πράξης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να διαφυλάξουμε την ψυχική ηρεμία του κοριτσιού» πρόσθεσε ο δικηγόρος του 50χρονου.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του - Τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε ο 33χρονος

«Το βίντεο και τα γραπτά μηνύματα εγώ δεν τα έχω δει. Προσπαθήσαμε από τη Δευτέρα να τα δώσουμε σε ειδικό τεχνικό για να ανακτήσει τα δεδομένα και να τα αποθηκεύσουμε αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε διότι ο πατέρας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προχώρησε σε αυτές τις ενέργειες», σημείωσε επίσης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA