Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε για 9 χρόνια η 18χρονη πλέον κόρη του 50χρονου, ο οποίος χθες το βράδυ, Τρίτη 9/01, δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο, όταν έμαθε ότι βίαζε το παιδί του.


Δολοφονία στον Βόλο: Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου

Η κοπέλα φέρεται να εξιστόρησε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν εκβιασμούς από το θύμα να του δώσει 3.000 ευρώ, ώστε να μη δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα στον Βόλο: Εδώ σκότωσε ο 50χρονος τον 33χρονο κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του (Εικόνες)

Μάλιστα, προσκόμισε στους αστυνομικούς μηνύματα που της έστελνε ο 33χρονος με τα βίντεο που είχε ο ίδιος καταγράψει, ώστε να την πιέσει ψυχολογικά και να ενδώσει στους εκβιασμούς του.

Ο 33χρονος φέρεται να βίαζε τη νεαρή από την ηλικία των 9 ετών, ενώ όταν μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις.

Όταν δε η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος της τηλεφωνούσε και της ζητούσε να του παραδώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.


Πώς έμαθε ο 50χρονος για τους βιασμούς της κόρης του

Ο 50χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό η κόρη του, η οποία σπουδάζει σε άλλη πόλη, του ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Όταν όμως έμαθε ότι χρωστούσε ενοίκια, ανησύχησε και τη ρώτησε αν της συνέβαινε κάτι.

«Το τελευταίο διάστημα, που η κόρη μου σπούδαζε, ζητούσε συνεχώς χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα της τής στέλναμε κανονικά χρήματα.

Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει, άρχισε να κλαίει και μου είπε όλα όσα ζούσε τόσα χρόνια με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά. Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι», φέρεται να είπε ο δράστης.


Είδε τα μηνύματα στο κινητό της κόρης του και θόλωσε

Αρχικά ο 50χρονος είχε σκοπό να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κουνιάδου του.

Όταν όμως τύπωσαν τα μηνύματα που έστελνε στη 18χρονη για να τα συμπεριλάβουν στη μήνυση, τα διάβασε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του.

Ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Στη συνέχεια κινήθηκε στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς και τηλεφώνησε στη σύζυγό του, λέγοντάς της ότι είχε πρόβλημα το αυτοκίνητό του. Της ζήτησε να ειδοποιήσει τον αδελφό της για να πάει να τον βοηθήσει.

Όταν ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο 50χρονος τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, σκοτώνοντάς τον. Κατόπιν τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε ότι είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 33χρονο νεκρό με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμών στο στήθος. Δίπλα του ήταν η καραμπίνα του δράστη σε κομμάτια και απέναντι το αυτοκίνητό του σε λειτουργία.

Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο-αδερφή του θύματος έχουν ένα παιδί.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.