Εκ νέου προσήχθη στα γραφεία της ασφάλειας Μεσολογγίου ο 50χρονος επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο του Μεσολογγίου δεν πρόλαβε να εξέλθει από το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Μεσολογγίου μετα τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για όπλοκατοχή και μόλις αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα προσήχθη εκ νέου στα γραφεία της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί "χτενίζουν" εδώ και λίγη ώρα μια καινούρια περιοχή από Μεσολόγγι προς Ευηνοχώρι.



Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου

Εν τω μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων, σε μια έκταση περιμετρικά των πρώην εγκαταστάσεων των ΤΕΙ Μεσολογγίου για τον Μπάμπη Κούτσικο. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο που να βοηθά τις έρευνες.

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 31χρονος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, τόσες ημέρες μετά την εξαφάνιση του. Ο βασικός ύποπτος, συνεχίζει να εμμένει στην αρχική του θέση, πως δηλαδή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι αστυνομικοί αναζητούν ευρήματα από αίμα ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δένει» την υπόθεση.

Ως προς τις καταθέσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ενδιαφέρον έχει η κατάθεση του ανθρώπου που υπέδειξε ο επιχειρηματίας πως είχε ραντεβού με τον Μπάμπη για να πάνε για κυνήγι. Σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου, ο Μπάμπης του ζήτησε να τον πάει έξω από την ταβέρνα του Ρήγα στον κόμβο που οδηγεί στα πρώην ΤΕΙ, όπου θα είχε συνάντηση με έναν φίλο του για να πάνε για κυνήγι. Ο φίλος του Μπάμπη, κατάθεσε στους αστυνομικούς πως ουδέποτε είχε κανονίσει με την αγνοούμενο να πάνε για κυνήγι, ενώ σήμερα, σε λίγη ώρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των Παραπολιτικών, αναμένεται να δώσουν κατάθεση συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να έχουν δει το όχημα του επιχειρηματία να κινείται σε συγκεκριμένο σημείο του Μεσολογγίου με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε σημείο όπου δεν δικαιολογείτο η παρουσία του, σε μια χρονική στιγμή που ο ίδιος ο βασικός ύποπτος έχει υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε εκ διαμέτρου αντίθετη περιοχή.