Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, με τον 50χρονο κρεοπώλη που εξετάζεται ως ύποπτος να επιστρέφει στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μεσολογγίου, καθώς αναβλήθηκε η δίκη του. Ο 50χρονος κρεοπώλης γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (08.01.24) οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Μεσολογγίου, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της οπλοφορίας για το οποίο έχει συλληφθεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα ο βασικός ύποπτος της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου - Τι είπε στους αστυνομικούς

Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, Τρίτη (09.01.24), ως τότε ο 50χρονος θα κρατείται.

Ο κρεοπώλης που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στη μυστηριώδη υπόθεση, ενώ όπως τόνισε στους αστυνομικούς είχε μεταφέρει τον αγνοούμενο μέχρι ένα σημείο.

Εκεί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κρεοπώλης ο 31χρονος θα συναντούσε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Παράλληλα, ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τον Μπάμπη, καθώς όπως λέει είχε επιστρέψει το ποσό που είχε δανειστεί από τον αγνοούμενο. Ωστόσο, οι συγγενείς του νεαρού άνδρα υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος του χρωστούσε ακόμα το ποσό των 17.000 ευρώ.