Μια πολύ ιδιαίτερη υπηρεσία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχει στους δημότες του ο Δήμος Γλυφάδας, καθώς έχει οργανώσει τη συλλογή των χριστουγεννιάτικων δέντρων από τις πόρτες τους.

Καλώντας στο 15464 οι δημότες Γλυφάδας μπορούν να απευθυνθούν στον δήμο για να έρθει να παραλάβει από την πόρτα τους εύκολα και απλά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που ξεστόλισαν.

«Με γλυκιά στενοχώρια είναι αλήθεια, ξεστολίζουμε αυτές τις μέρες το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για όλους εσάς που πρέπει να απομακρύνετε το αληθινό δέντρο που είχατε προμηθευτεί σας δίνουμε άμεσα τη λύση. Καλέστε στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15 464 και εμείς άμεσα θα έρθουμε να το παραλάβουμε από την πόρτα του σπιτιού σας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Έτσι και το κάθε νοικοκυριό διευκολύνεται αλλά και εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα στη διαχείριση των υπολειμμάτων πρασίνου που συγκεντρώνουμε καθημερινά από όλη την πόλη», καταλήγει ο κ. Παπανικολάου.


Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου

«Με γλυκιά στενοχώρια είναι αλήθεια, ξεστολίζουμε αυτές τις μέρες το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για όλους εσάς που πρέπει να απομακρύνετε το αληθινό δέντρο που είχατε προμηθευτεί σας δίνουμε άμεσα τη λύση.

Καλέστε στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15 464 και εμείς άμεσα θα έρθουμε να το παραλάβουμε από την πόρτα του σπιτιού σας.

Εύκολα και γρήγορα.

Έτσι και το κάθε νοικοκυριό διευκολύνεται αλλά και εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα στη διαχείριση των υπολειμμάτων πρασίνου που συγκεντρώνουμε καθημερινά από όλη την πόλη.

Καλή εβδομάδα σε όλους».