Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η Γεωργία Μουράτη αποφάσισε να εξαφανίσει τα ίχνη της την Πρωτοχρονιά και με ένα παιδί στην κοιλιά της, την ώρα που όλοι οι αγαπημένοι της άνθρωποι υποδέχονταν το 2024, με τα ερωτήματα για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση να είναι πολλά.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονης – "Σε κίνδυνο η ζωή της", σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού

Ήταν πράγματι δική της απόφαση η εξαφάνισή της; Μήπως έχει παίξει ρόλο κάποιο άλλο πρόσωπο; Γιατί πήρε το μεγάλο χρηματικό ποσό του συντρόφου της από το συρτάρι και γιατί έριξε «στάχτη» στα μάτια τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας της; Από τη Θεσσαλονίκη έχει σημάνει συναγερμός σε όλη την Ελλάδα.

Η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Είναι έγκυος. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για τη 41χρονη, το οποίο «παίζει» σε όλη τη Θεσσαλονίκη, στα ΚΤΕΛ και σε κάθε δημόσιο χώρο.

Η αποκάλυψη του συντρόφου της 41χρονης εγκύου για τις τελευταίες κινήσεις πριν την εξαφάνιση της

Ο σύντροφος της 41χρονης αποκάλυψε ότι τίποτα δεν προμήνυε όσα θα γίνονταν. Η σχέση τους ήταν ανέμελη.

«Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της.

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, θα ξαπλώσουν μαζί. Το πρωί δεν θα τη βρει δίπλα του.

«Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι. Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι αλλά είναι ανάγκη… Θα σου πω από κοντά. Μην μου θυμώσεις σε παρακαλώ», είναι το μήνυμα που του έστειλε, όπως απάντησε ο ίδιος.

 Η απάντηση του γεμάτη αγωνία, όπως θα πει: «Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;».

 Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Οι Αρχές ψάχνουν την άκρη στο νήμα της υπόθεσης της εξαφάνισής της.

«Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.

 «Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης, κάνοντας λόγο για μια τυπική συμπεριφορά στη δουλειά της.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της, ζητώντας της να γυρίσει πίσω.

Δείτε το βίντεο του MEGA: