Μια λακκούβα στο δρόμο ήταν αρκετή για να προκαλέσει τροχαίο από το ποίο γλίτωσε από θαύμα ο αναβάτης μηχανής. Ειδικότερα, ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο ο οδηγός μηχανής δεν κατάφερε να αποφύγει μία λακκούβα, με αποτέλεσμα να πέσει και να συρθεί για πολλά μέτρα, κατέγραψε κάμερα στην Σαλαμίνα.

Ξημερώματα Τετάρτης σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας. αναβάτης μηχανής, πέφτει μέσα σε μεγάλη λακκούβα και χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Η μηχανή σέρνεται για αρκετά μέτρα στο δρόμο βγάζοντας σπινθήρες από την τριβή. Από πίσω σέρνεται και ο οδηγός, ευτυχώς φορά κράνος και εξοπλισμό αναβάτη.

 «Φοβήθηκε εκείνη την ώρα πού θα σταματήσει. Μη χτυπήσει σε κάποιο σίδερο, οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο του. Θα μπορούσε να έρθει αυτοκίνητο εκείνη την ώρα από πίσω και να έχουμε άλλα προβλήματα», ανέφερε η σύζυγος του αναβάτη.

Τελικά αντί να πάει για δουλειά, κατέληξε στο νοσοκομείο.

 «Ευτυχώς ήταν εγκαύματα δευτέρου βαθμού, όχι σοβαρής βαρύτητας και κάποιους μώλωπες που έχει στο σώμα από το χτύπημα», συμπλήρωσε η σύζυγός του.

Δύο ημέρες πριν και άλλο μηχανάκι έπεσε μέσα στην ίδια λακκούβα χωρίς ευτυχώς κάποιος να τραυματιστεί. Σύμφωνα με το δήμο στο συγκεκριμένο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί έργα από δημόσια επιχείρηση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί καθίζηση.

 «Τα τελευταία δέκα χρόνια η Σαλαμίνα, οι δρόμοι της είναι ένα εργοτάξιο. Γίνονται έργα ομβρίων, γίνονται έργα αποχετεύσεων και ξέρετε πώς είναι, όλοι οι δρόμοι σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους. Σκάβονται για οπτικές ίνες, σκάβουν για τηλεπικοινωνίες, για ίντερνετ. Αν δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση δεν μπορώ να γνωρίζω κάθε γούβα, λακκούβα ή καθίζηση που υπάρχει στο νησί», ανέφερε ο Σωτήρης Νάννος, αντιδήμαρχος καθημερινότητας πολιτών – πολιτικής προστασίας.

 «Σκεφτόμαστε μήπως κινηθούμε νομικά και για το όχημα που χάσαμε. Τον εξοπλισμό, κράνος και αυτά, όλα καταστράφηκαν. Και η ταραχή όλη αυτή για εκείνον, πάνω από όλα, αλλά και για εμάς», είπε η σύζυγος του αναβάτη.

Η συγκεκριμένη λακούβα στην Σαλαμίνα σήμερα το μεσημέρι επιδιορθώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Χιλιάδες άλλες παραμένουν στους ελληνικούς δρόμους, με τους οδηγούς να δίνουν καθημερινή μάχη για να τις αποφύγουν.