Σε ένα «ρεσιτάλ» πραγματικά απίστευτων ισχυρισμών προέβη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος με αφορμή το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, συνδέοντας το αίτημα αυτό με το «ελληνικό DNA».


"Θα έρθει η νίκη του Χριστού σύντομα, θέλουν να τελειώσουν την πίστη μας και το DNA του Έλληνα"


Στις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης υποστήριξε πως αν το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία νομοθετηθεί, το «DNA του Έλληνα θα τελειώσει» και κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν για να μην περάσει το θέλημα της κυβέρνησης.

«Θα έρθει η νίκη του Χριστού σύντομα και ας το καταλάβουν όσοι θέλουν να τελειώσουν όχι μόνο την πίστη μας, αλλά και το DNA του Έλληνα αλλάζοντας τη χριστιανική και παραδοσιακή οικογένεια. Το αποτέλεσμα της αμαρτίας, όπως λέει η Βίβλος, είναι ο θάνατος. Ο Κύριός μας ξέρει πως θα τα κανονίσει όλα στο τέλος», ανέφερε στους πιστούς που άκουγαν την ομιλία του.


"Θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής, έχουμε ένα όπλο, την προσευχή"


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων σημειώνει πως «αν αυτοί οι άνθρωποι νομοθετήσουν να υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια παιδιά, θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας». «Πού είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής;», αναρωτήθηκε.

Μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για να μην περάσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. «Είθε ο Θεός να μην επιτρέψει να συμβεί αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο – την προσευχή. Ας προσευχηθούμε λοιπόν στον Θεό να τους φωτίσει για να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας», είπε.