Η Αναστασία Πασακοπούλου, πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “Αγκαλιάζω” είναι σαφής και κατηγορηματική. Στην επικοινωνία του parapolitika.gr μαζί της, η Αναστασία Πασακοπούλου δεν μας άφησε καμία αμφιβολία, σχετικά με τις άοκνες και εργώδεις προσπάθειες, τις οποίες καταβάλλουν, ακόμη και κατά τη διάρκεια των εορτών, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου του Πειραιά “Μεταξά προκειμένου να μην μείνει πίσω στη θεραπεία του κανένας ογκολογικός ασθενής.

 “Τα μηχανήματα είναι μηχανήματα και χαλάνε καμιά φορά. Τότε το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και όλα επανέρχονται στην κανονική τους ροή. Κανένας ασθενής δεν μένει χωρίς τη θεραπεία του, παρά τα όσα άδικα ακούγονται και γράφονται εις βάρος αυτού του τόσο νευραλγικού νοσοκομείου, του ‘Μεταξά’. Εμείς κρατάμε τα πολλά θετικά και τις προσπάθειες του προσωπικού, για τις οποίες ευχαριστούμε όλους. Τα μηχανήματα θα επιδιορθωθούν. Αυτά έχουμε να πούμε εμείς”.

 Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύματα μερίδας των ηλεκτρονικών MME έκαναν λόγο για “εκατοντάδες καρκινοπαθείς οι οποίοι έχουν αφεθεί, μέρες εορτών, στην τύχη τους, καθώς ένα μηχάνημα και ένας εξομοιωτής στο ακτινοθεραπευτικό τμήμα του ‘Μεταξά’ έχουν χαλάσει”...