Οι καταναλωτές κάνουν τα ψώνια για το εορταστικό τραπέζι, με τις τιμές στο κρέας, τα λαχανικά αλλά και στη βασιλόπιτα να έχουν εκτοξευτεί και η ακρίβεια να τινάζει στον αέρα τον προυπολογισμό των νοικοκυριών.

Αθήνα
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και μέσα σε εορταστικό κλίμα, οι καταναλωτές κατέκλυσαν την αγορά της Αθήνας. Τα τελευταία τους ψώνια πραγματοποιούν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς οι καταναλωτές, που έχουν κατακλύσει από νωρίς τους εμπορικότερους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, τα πολυκαταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενώ τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 μέχρι τις 6.

Μάλιστα σήμερα, πλημμύρισαν τους δρόμους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, και τα παιδιά που πήγαιναν πόρτα πόρτα να πουν τα κάλαντα.


Θεσσαλονίκη

Κυριακή και Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και όπως είναι λογικό τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη αλλά και όλη τη χώρα θα λειτουργούν κανονικά.

Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σήμερα οι εμπορικές επιχειρήσεις θα λειτουργούν από τις 11.00 π.μ. έως τις 06.00 μ.μ.

Αύριο τα καταστήματα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα είναι κλειστά, όπως και τη δεύτερη μέρα του χρόνου όπως συνηθίζεται.

Στο πλευρό των αστέγων ο Δήμος Πειραιά

Και φέτος ο Δήμος Πειραιά στηρίζει με τις δράσεις του τους άστεγους συμπολίτες μας δίνοντάς τους γεύματα αγάπης. Στο πλευρό του δήμου και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA