Στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης τελέστηκε σήμερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα Πέμπτης σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας του αδικοχαμένου 32χρονου.

Διαβάστε εδώ: Θρήνος στο τελευταίο ''αντίο" στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη- Περιπολικά της ΕΛΑΣ συνόδευσαν τη σορό (Εικόνες & Βίντεο)

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία μετά την ολοκλήρωση της τελετής, βγήκε υποβασταζόμενη από το ναό και κρατώντας τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια μονολογούσε:«Αχ το παιδί μου, αχ παιδάκι μου, αχ αγόρι μου, εγώ δεν παθαίνω τίποτα, το παιδί μου έπαθε».

Ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε το παρών, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αλλά και πάρα πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί του αδικοχαμένου.

1_2
2
5
5_2
6
7
3_2
77


Με τιμές το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο 32χρονο

Δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά συνόδευσαν την σορό του 32χρονου από το νεκροτομείο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων.



Η σορός του άτυχου αστυνομικού έφτασε περίπου στις 10: 00 π.μ. στον Ιερό Ναό, έξω από τον οποίο βρισκόταν Άγημα της Αστυνομίας αλλά και η μπάντα του Σώματος, προκειμένου να αποδώσουν τιμές.



Στον ανακριτή ο Νορβηγός

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12), όταν ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, αλλά ο Νορβηγός δράστης κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον λαιμό του.

Ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.



Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος πέρασε σήμερα, μετά από προσθεσμία που έλαβε, το κατώφλι του 4ου ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε εδώ: Δικηγόρος Νορβηγού: “Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους γονείς του”