Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 80χρονου ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος είχε μαχαιρωθεί στο στήθος μέσα στην κατοικία του στα Χανιά.

Ο ηλικιωμένος μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο εισήχθη στο χειρουργείο, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραύματός του.

Ο γιος του 80χρονου ήταν εκείνος που τον βρήκε στις 10 το πρωί στο σπίτι του αιμόφυρτο. Ο άνδρας είδε τη λίμνη αίματος στην είσοδο του σπιτιού και έτρεξε στο πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα και βρήκε τον πατέρα του στο κρεβάτι του.

Το αιματηρό σκηνικό, όπως φαίνεται και στις εικόνες του Creta24, συμπληρώνουν κάποια εργαλεία, με τον γιο του τραυματία να δηλώνει πως δεν τα έχει ξαναδεί.

Μάλιστα ο κουνιάδος του ηλικιωμένου δήλωσε πως χθες το βράδυ είχε καλέσει στο σπίτι του τον 80χρονο, όπου ο τραυματίας παρέμεινε μέχρι τις 23:30 τη νύχτα, οπότε και έφυγε για να πάει στο σπίτι του. «Βοηθούσε τη γειτονιά, δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Τώρα, τι έγινε; Προσπαθούμε κ εμείς να καταλάβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

19130016
19130015

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή αστυνομική δύναμη, με τη Σήμανση να έχει αποκλείσει τον χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί και ένα ματωμένο μαχαίρι και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.