Στη σύλληψη ενός άνδρα που αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες μπαίνοντας στο σπίτι τους στα Πετράλωνα από το μπαλκόνι προχώρησε η αστυνομία.

Ο άνδρας σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι και παραβιάζοντας το παράθυρο προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα και να βιάσει δύο κοπέλες.

Γείτονες άκουσαν τις κοπέλες να φωνάζουν, κάλεσαν την αστυνομία και ο άνδρας εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στα Πετράλωνα: Νεαρός εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ σε καφετέρια και πήγε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο


Πώς συνέβη το περιστατικό στα Πετράλωνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε διώροφη μονοκατοικία στην οδό Τριών Ιεραρχών, όπου ένας άνδρας σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα όπου μένουν δύο γυναίκες. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα στο μπαλκόνι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι κοπέλες φώναζαν «προσπαθεί να μας βιάσει» και έτσι γείτονες κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης είχε συλληφθεί προηγουμένως από το αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.