Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε στην εκπομπή Live News στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο,  η κόρη μιας γυναίκας που πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια  την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι βέρες της 86χρονης είναι άφαντες από τη στιγμή του θανάτου της άτυχης  ηλικιωμένης.

Κάποιοι μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια , έκλεψαν τις χρυσές βέρες της 86χρονης που πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων, καταγγέλλει η κόρη της

Σύμφωνα με την καταγγελία της κόρης της 86χρονης, κάποιοι μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μητέρα της, έκλεψαν τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε πριν παραδώσουν τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας στο γραφείο τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία.

Μάλιστα, η οικογένεια της 86χρονης δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που μέσα στις επόμενες μέρες, δεν βρεθούν οι βέρες που όπως καταγγέλλουν «έκαναν» φτερά.

Διαβάστε επίσης: Καλύβια: "Δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι και με χτυπούσε" λέει για τον πρώην άντρα της η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου

Η 86χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια και παραμονές των Χριστουγέννων υπέκυψε. Τότε, η κόρη της ζήτησε σαν ενθύμιο τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε στα χέρια της. Μία δική της και μία του συζύγου της, που είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Πίσω από την κλοπή βρίσκονται εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ισχυρίζεται η οικογένεια της 86χρονης

Όπως λέει στο Live News η κόρη της 86χρονης, το γραφείο τελετών της έδειξε φωτογραφίες στις οποίες τα χέρια της μητέρας της, δεν είχαν βέρες.

Η οικογένεια της 86χρονης εμφανίζεται πεπεισμένη πως πίσω από την κλοπή βρίσκονται εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Όπως λένε στα δικά τους αυτιά έχουν φτάσει και άλλες ανάλογες καταγγελίες, για σταυρούς και κοσμήματα αξίας, που εκλάπησαν.

Μέσα στον πόνο τους δηλώνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση, με στόχο να τιμωρηθούν όλοι όσοι προσπαθούν – όπως λένε – να κερδίσουν χρήματα από τον θάνατο ανθρώπων.

Έρευνα στο νοσοκομείο για την κλοπή

Στο νοσοκομείο πραγματοποιείται έρευνα μετά την καταγγελία και οι συγγενείς της 86χρονης περιμένουν να ενημερωθούν.

Το όλο θέμα κρατά ανάστατη την οικογένεια της 86χρονης που μέσα στον πόνο της, τις φετινές γιορτές ψάχνει απαντήσεις για τα όσα έγιναν μετά τον θάνατο της γυναίκας.

«Ένας λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς είναι για να μην ξανασυμβεί σε άλλους. Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για ποινική δίωξη ούτε για αποζημίωση, θέλω απλά τις βέρες των γονιών μου», λέει η κόρη της μακαρίτισσας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: