«Μας την έκανε ο Βασίλης. Μας έδινε πάντα την εντύπωση ότι θα το ξεπεράσει, είμαστε συντετριμμένοι», δήλωσε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά που έδωσε το παρών στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του «άρχοντα της νύχτας».

Ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας όσα του είπε στην τελευταία τους συνάντηση.

«Τελευταία φορά τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγα από το σπίτι του για επίσκεψη και μου είπε “πιτσιρίκο, δεν το βάζω κάτω, δεν μασάω. Είμαι πολύ καλά, θα το ξεπεράσω, σ’ ένα μήνα θα περπατήσω ξανά”. Μάλιστα, μας έλεγε ότι είχε σκοπό να χτίσει ένα μοναστήρι στο κτήμα του, στο οποίο θα πάει να ησυχάσει, να ηρεμήσει», δήλωσε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά.

 Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον "άρχοντα" - Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία - Έως αργά το βράδυ σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (Εικόνες - Βίντεο)

«Ήταν στο κρεβάτι, αλλά είχε απίστευτη διαύγεια νου. Τον φιλήσαμε, τον αγκαλιάσαμε, ποτέ δεν έδειξε ότι πονάει. Μας υποστήριζε πάντα», συνέχισε. «Είχε βοηθήσει άπειρο κόσμο, αλλά ποτέ δεν άφηνε σε κανέναν να βγει αυτό προς τα έξω», κατέληξε.