Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός των τροχαίων σε Βριλήσσια και Πέραμα, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Το φρικτό τροχαίο στα Βριλήσσια έγινε περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα, επί της οδού Αναπαύσεως στα Βριλήσσια. Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 18χρονος και επέβαινε μια 17χρονη, κινούνταν προς τον Γέρακα.

Στο ύψος της στάσης Ησιόδου, ωστόσο, το αυτοκίνητο εξετράπη αριστερά και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. Στη συνέχεια, προσέκρουσε σε ξύλινη κολώνα φωτισμού, σε δύο καφάο και κατέληξε σε περίφραξη οικοπέδου.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, όπου απεγκλώβισε τον 18χρονο και την 17χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τροχαίο στο Πέραμα: Μάχη για να ζήσουν δίνουν δύο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα, όπου τραυματίστηκαν ένας 28χρονος και μία 22χρονη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός, καθώς κινούνταν επί της λεωφόρου Σχιστού, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να πέσει στις διαχωριστικές μπάρες.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες δίνουν μάχη για τη ζωή τους.