Oικογενειακή τραγωδία κρύβει η δολοφονία του 71χρονου στα Καλύβια από τον 16χρονο γιό του, με τον δράστη να δηλώνει: "Μας κακοποιούσε συστηματικά, εμένα τη μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδερφό μου".

Ο 16χρονος μετά από καυγά που είχε με τον πατέρα του άρπαξε δύο μαχαίρια και τον μαχαίρωσε πολλές φορές σε όλο του το σώμα. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Με απίστευτη μανία, ο 16χρονος μαθητής, κατακρεούργησε τον δημοσιογράφο πατέρα του. Τον περίμενε να επιστρέψει σπίτι, και όταν άνοιξε την πόρτα της μονοκατοικίας, του όρμησε με δύο κουζινομάχαιρα και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το θώρακα το λαιμό και το πρόσωπο.

«Δεν περίμενα πως θα σκοτώσει τον πατέρα του είναι απίστευτο. Ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί. Το γινόταν μέσα στο σπίτι δεν το ήξερα. Λυπάμαι πάρα πολύ», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Το θύμα προσπάθησε να τρέξει από τις σκάλες και έπεσε αιμόφυρτο στην πυλωτή της μονοκατοικίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οικογενειακή τραγωδία στα Καλύβια: "Του είχα πολλά μαζεμένα"


Λίγο μετά 10 βράδυ ο 16χρονος τηλεφωνεί μάνα του και λέει ότι μετα από καυγά σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του. Φτάνουν αστυνομικοί βρίσκουν μέσα αίματα τον άνδρα και περνούν χειροπέδες στο παιδί.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι πρώτοι αστυνομικοί , ο ανήλικος φέρεται να τους είπε ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του, δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει.

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου ήταν: «Νωρίτερα είχα πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με την μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτό το δράμα που ζούσαμε».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος, ο αδελφός του και η μητέρα τους έχουν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα και για αυτό το λόγο η μητέρα με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι, όπως θα έκανε και ο ίδιος μόλις ενηλικιωνόταν.

Κάτοικος της περιοχής δηλώνει: «θα έχει περάσει πάρα πολλά αυτό το παιδί. Δεν σηκώνει ένα παιδί το μαχαίρι να σκοτώσει τον πατέρα του».

Η πρώην σύντροφος του θύματος, 45 ετών, έμενε με το μεγαλύτερο παιδί τους σε άλλο σπίτι σε κοντινή περιοχή