Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Λάρισα με θύμα μια 37χρονη γυναίκα, η οποία όπως καταγγέλλει δέχθηκε επίθεση από άνδρα. Σύμφωνα με την 37χρονη, νωρίτερα παρά λίγο να πέσει πάνω της ο άνδρας οδηγώντας το αυτοκίνητό του και εκείνη του είχε κορνάρει. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λάρισας, όπου η 37χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια περαστικών και καταστηματαρχών, δέχθηκε την επίθεση από άντρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οδηγού, το συμβάν έγινε επί της οδού Κύπρου, όταν η ίδια οδηγώντας το αυτοκίνητό της είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται προς το μέρος της, αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας. Αμέσως, πάτησε κόρνα «γιατί φοβήθηκε τη σύγκρουση» όπως εξηγεί.

«Προς αποφυγή σύγκρουσης, γιατί φοβήθηκα, πάτησα κόρνα και του λέω «θα τρακάρουμε» και συνέχισα την πορεία μου. Στο επόμενο φανάρι σταματάω στο κόκκινο και από τον αριστερό μου καθρέφτη βλέπω το μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο από πίσω μου. Βλέπω τον οδηγό να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να έρχεται επιθετικά στο δικό μου αμάξι».

«Μου έριξε κλωτσιά στην κοιλιά» καταγγέλλει η 37χρονη

Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού από το κορνάρισμα και στο επόμενο κόκκινο φανάρι, άρχισε να φωνάζει στην οδηγό που έντρομη έσπευσε να κλειδώσει τις πόρτες του οχήματός της.

 «Έντρομη βλέπω εάν οι κλειδαριές μου είναι ασφαλισμένες. Επιβεβαιώνω τις κλειδαριές και λέω «Παναγία μου, μην γίνει κάτι». Άρχισε να χτυπάει με μπουνιές το αμάξι μου, βλέπω ότι είναι γνωστός μου και αποφασίζω να κατεβάσω το παράθυρο να με αναγνωρίσει και να ηρεμήσει».

 «Κατέβασα το παράθυρό μου και του λέω «εγώ είμαι, ηρέμησε». Συνέχισε με υβριστικές φράσεις και να χτυπά το αυτοκίνητό μου. Εκείνος εξαγριωμένος, δεν σταματούσε και είπα ότι εάν συνεχίσει θα κατέβω κάτω. Δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν θολωμένος. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και του λέω «τι κάνεις; είσαι με τα καλά σου;». Μου έριξε κλωτσιά στην κοιλιά και με έριξε στην άσφαλτο», συνέχισε η οδηγός.

Όπως καταγγέλλει, ο άντρας άρχισε να χτυπά το όχημά της ενώ στη συνέχεια όταν η ίδια βγήκε από το αυτοκίνητό της, εκείνος την κλώτσησε.

 «Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα δύο μου παιδιά, ανήλικα, και είδαν να χτυπούν το αυτοκίνητο της μαμάς τους. Όταν κατέβηκα να υπερασπιστώ την περιουσία μου δέχτηκα κλωτσιά στην κοιλιά και βρέθηκα στην άσφαλτο».

Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και αναμένεται να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα και ιατροδικαστική εξέταση.