Θρήνος στο Ηράκλειο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 67χρονου μουσικού Δημήτρη (Τάκη) Πινακουλάκη, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τη νύχτα επί του ΒΟΑΚ.

Ο 67χρονος μουσικός που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός

Ο 67χρονος πατέρας δύο παιδιών,  ήταν μουσικός και η είδηση θανάτου σκόρπισε θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα η σελίδα "Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης" έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με την οποία τον αποχαιρέτησε...

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Νέες αποκαλύψεις για τον συνεργό του πιστολέρο - Το βαρύ παρελθόν του 33χρονους", σχετικά με τον χαμό του 67χρονου

"Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Τάκη Πινακουλάκη από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του..",  έγραψε σε μήνυμα της στο Facebook, η σελίδα "Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Κρήτης", σχετικά με τον χαμό του 67χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα όπως έγραψε το Cretalive σημειώθηκε, οταν ο  Ι.Α. οδηγώντας μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού φέρεται να προσέκρουσε πάνω στο προπορευόμενο δίκυκλο "παπάκι" που οδηγούσε ο 67χρονος Δ.Π. Στο "μικροσκόπιο" των Αρχών έχουν μπει οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, στο τμήμα του ΒΟΑΚ από Κοκκίνη Χάνι προς το Ηράκλειο, μετά το πρατήριο καυσίμων και λίγο πριν τον κόμβο του αεροδρομίου.

Και οι δύο δικυκλιστές φορούσαν προστατευτικά κράνη

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τα θύματα του τροχαίου, ενώ ο Β' Σταθμός του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ διερευνά τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος.

Ο άτυχος 67χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί και ο 19χρονος.