Σε καταστολή στη ΜΕΘ μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες, Τρίτη,  παραμένει ο 33χρονος αστυνομικός, συνοδηγός της μοτοσυκλέτας που ενεπλάκη στην αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου συναδέλφου του, της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι γιατροί του 401 Γενικού Στρατιωτικού νοσοκομείου Αθηνών, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον κρατάνε σε καταστολή, καθώς κρίνουν πως οι πόνοι, εάν τον ξυπνήσουν μετά την επέμβαση, θα είναι αφόρητοι.

Διαβάστε ακόμα: Ασπρόπυργος: Οι διάλογοι λίγο πριν τη μοιραία καταδίωξη και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού – Συγκλονίζει ο αδελφός του

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται ότι έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Σημειώνεται πως μετά τη σύλληψη του 20χρονου Ρομά, άλλος ένας Ρομά βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο Πέραμα και οδηγείται σήμερα, Τετάρτη στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν γνωστός στις αρχές από άλλο περιστατικό το 2021 στο οποίο εμπλεκόταν. Μάλιστα, τότε είχε συλληφθεί, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους καταπάτησε σχεδόν αμέσως


Πηγή
: ΕΡΤ