Νέες πληροφορίες για το παρελθόν του 37χρονου «πιστολέρο», δράστη των πυροβολισμών σε βάρος των τριών νεαρών το Σάββατο (16/12) στο Γκάζι έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου «πιστολέρο» στη χώρα μας, κρατώντας επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: Γκάζι: Ανθρωποκυνηγητό μετά το ένταλμα σύλληψης για τον Αλβανό πιστολέρο - Μπλόκα έχουν στηθεί στους συνοριακούς σταθμούς

Πρόκειται για άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Το 2012 κατηγορήθηκε για σωρεία ληστειών σε βενζινάδικα και καζίνο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άνοιγε πυρ κατά ανυποψίαστων πολιτών χωρίς σημαντική αφορμή και κατά των αστυνομικών.

Για 8 χρόνια βρισκόταν στις φυλακές του Φιέρι, απ’ όπου αποφυλακίστηκε το 2020 και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος «πιστολέρο» και ο 33χρονος συλληφθείς έκαναν παρέα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην πλατεία Βάθη. Η παρέα αυτή, αποτελούμενη και από άλλα άτομα, εμπλέκεται σε ληστείες, κυκλώματα κλεπταποδοχής, υποθέσεις ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος, καθώς τα μέλη της παρέας εμπλέκονταν σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 33χρονος συλληφθείς είχε εντοπιστεί στην Ηγουμενίτσα πριν από 10 χρόνια με 159 κιλά χασίς

Δείτε το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την εκπομπή Live News του MEGA

Γκάζι: Εξιτήριο λαμβάνουν οι δύο από τους 3 τραυματίες


Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, εξιτήριο αναμένεται να πάρουν την ερχόμενη Παρασκευή 22/12, οι δύο 29χρονοι από την Κρήτη, που τραυματίστηκαν στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Σύμφωνα με το creta24.gr, στο νοσοκομείο θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ο 34χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν τη σφαίρα από το κεφάλι, η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ομαλή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.