Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 17 Δεκεμβρίου, στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα, με τη μητέρα ενός παιδιού να τα βάζει με μία νοσηλεύτρια, η οποία αν μη τι άλλο έκανε ό,τι μπορούσε, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες στο νοσοκομείο. Το νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο, με άλλες ανάλογες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα: Άλλος ένας νταής βιαιοπράγησε κατά νοσηλεύτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πάτρα: Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα

Η μητέρα που παρέμενε στο Νοσοκομείο της Πάτρας κοντά στο νοσηλευόμενο παιδί της ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μάλιστα οι φωνές της ακούγονταν σε πολλά από τα δωμάτια νοσηλείας. Αν και το επεισόδιο έγινε μέσα σε θάλαμο, άλλοι γονείς άκουγαν τις φωνές και κάποιος ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη», ότι η μητέρα ενδέχεται να προπηλάκισε την νοσηλεύτρια. «Τρόμαξαν και τα παιδιά μας. Κάποια ξύπνησαν κιόλας από τις φωνές» δηλώνει γονέας άλλου παιδιού που επίσης νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμα της «Γνώμης» για το επεισόδιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μεταξύ γιατρού και 65χρονης συνοδού ασθενούς. Υπενθυμίζεται ότι προ τριών μηνών είχε σημειωθεί επίθεση από μια συνοδό ασθενούς σε νοσηλεύτρια στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».