Τέσσερα άτομα εξετάστηκαν εδώ και λίγες ώρες στα γραφεία της Ασφάλειας, ως ύποπτοι για συμμετοχή στα επεισόδια στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Ανάμεσα στους τέσσερις, είναι τρεις οργανωμένοι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας, καθώς και ο 16χρονος αδελφός του προφυλακισθέντα για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γ.Λ.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να διευκρινίσουν περαιτέρω τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τα οποία ο αδελφός του προφυλακισθέντα, το 16χρονο αγόρι, βρέθηκε θετικό σε εξέταση για πυρίτιδα στα χέρια του, ενώ γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε μηχανισμό εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Ρέντη: Οι ανακρίβιες στις καταθέσεις μάνατζερ και 16χρονου


Επίσης, ευρήματα προέκυψαν και για τον μάνατζερ γνωστού καλλιτέχνη της τραπ μουσικής
. Τόσο ο μάνατζερ, όσο και ο 16χρονος στις καταθέσεις τους είχαν υποστηρίξει πως δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή στα επεισόδια, ο μεν ανήλικος είχε μείνει μέσα στο γήπεδο, ο δε μάνατζερ, είχε φύγει προτού καν ξεκινήσουν τα επεισόδια.

Οι καταθέσεις τους, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, περιείχαν ανακρίβειες, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή και οι αναλύσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις τους.

Οι τρεις συνδεσμίτες που βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας, φέρονται να είναι πρόσωπα για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις εμπλοκής στα επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τηρούν σιγήν ιχθύος προς το παρόν, ως προς τα ευρήματα σε βάρος τους.