Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (14/12/2023), στην περιοχή του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε, τρεις νεαροί ξυλοκόπησαν βάναυσα έναν ανυπεράσπιστο άνδρα που έκανε τζόκινγκ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζονται οι τρεις κουκουλλοφόροι αφού έβαλαν τρικλοποδιά, έριξαν κάτω τον άνδρα που είχε βγει στην περιοχή για τζόκινγκ και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Διαβάστε επίσης: Καλαμπάκα: Χάλασε το λεωφορείο και δεκάδες επιβάτες αφέθηκαν στη χιονοθύελλα επειδή τα διόδια δεν άνοιγαν τα γραφεία


Σοκάρει το περιστατικό στου Ζωγράφου: Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άνδρα που έκανε τζόκινγκ αφού πρώτα απευθύνθηκαν κοροϊδευτικά σε  αυτόν

Αφού τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν αρκετές φορές, έφυγαν από το σημείο σαν να μη συνέβη τίποτα! Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews του MEGA,  ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και χωρίς να έρθει σε διαπληκτισμό με τους τρεις νεαρούς, απλά περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δέχθηκε τα απανωτά χτυπήματα.

Το LiveNews επικοινώνησε με αυτόπτη μάρτυρα της επίθεση αυτής και περιέγραψε: ‘’Εγώ αυτό τον άνθρωπο τον βλέπω συνέχεια περνάει από εδώ κάθε βράδυ και τρέχει ο άνθρωπος.

Ήταν 3 πιτσιρικάδες με κουκούλες και του είπαν: Πώς τρέχεις έτσι; Τους λέει: Ρε άντε να χαθείτε… Κάτι τέτοιο τους είπε και του ρίξανε μπουνιές κατευθείαν. Τρέχανε και αυτοί μαζί, του βάλανε μάλλον τρικλοποδιά, έπεσε κάτω και τον βαράγανε.

Χωρίς αιτία έγινε, χωρίς αιτία. Ο άνθρωπος μετά άρχισε να τα χάνει από το αίμα. Εδώ τα έχανα εγώ. Εγώ προσπαθούσα να του λέω: Δεν έχεις τίποτα. Τι δεν έχεις τίποτα; Ο άνθρωπος ήταν τίγκα στο αίμα. Από το αίμα άρχισε να θολώνει το μυαλό του, άρχισε να ξεχνάει και από τα χτυπήματα, πολλά χτυπήματα, στο κεφάλι’’.


Και δεύτερη καταγγελία για περιστατικό επίθεσης από κουκουλοφόρους  στου Ζωγράφου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε επίσης και ένας άνδρας που και εκείνος έπεσε θύμα επίθεσης στου Ζωγράφου.

Το περιστατικό έγινε περίπου πριν από 3 εβδομάδες οπότε δέχθηκε κι εκείνος αναίτια επίθεση.

‘’Σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω. Ήρθε μία πιτσιρίκα – πρέπει να ήταν 16 με 17 ετών το πολύ – με μία κουκούλα στο κεφάλι και με ρώτησε: Τι κάνεις; με θυμάσαι; Της απάντησα όχι και πήγα να φύγω. Μετά με ρώτησε ξανά αν την θυμάμαι κι άρχισα τότε να τρώω ξύλο από πίσω. Ήταν 5- 6 άτομα κι έφαγα αρκετές. Το μόνο που άκουσα ήταν: Θα έρθεις να πάρεις το μηχανάκι; Αλλά μου το σπάσανε κι αυτό’’.