Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 50χρονης γυναίκας από την Θεσσαλονίκη από τα σκυλιά του γείτονά της. Ο 37χρονος γείτονάς της πέρα από την τακτική που είχε με τα σκυλιά τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες δεν ήθελε να  είναι δεμένα, με αποτέλεσμα να γίνουν η αιτία η άτυχη γυναίκα να χάσει την ζωή της, είχε στο παρελθόν κι άλλα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

Όπως αποκαλύπτει το Live News, το ποινικό παρελθόν του 37χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών είναι πλούσιο. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Nέα σοκαριστική μαρτυρία για τον 37χρονο

Μία ακόμα φοιτήτρια αποκάλυψε στο Live News πως το 2015, όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή, ο 37χρονος την ακολούθησε μετά τη δουλειά της μέχρι την πολυκατοικία που εκείνη έμενε.

Ο 37χρονος έφτασε μέχρι την είσοδο του ασανσέρ της πολυκατοικίας με κατεβασμένο το παντελόνι του, όπως υποστήριξε η φοιτήτρια.

 «Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Ήταν 2 μετά τα μεσάνυχτα. Έφευγα από το μαγαζί που δούλευα και πήγαινα στο σπίτι μου. Εκείνος με ακολουθούσε, αλλά δεν τον κατάλαβα. Άνοιξα την πόρτα για να μπω στην πολυκατοικία και όπως κάλεσα το ασανσέρ, γύρισα γιατί άκουσα την έντονη αναπνοή του. Τότε τον είδα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και … Τον έβρισα και εκείνος μου είπε: «δεν θα σε πειράξω». Ύστερα μπήκα στο ασανσέρ και πήγα στο σπίτι μου», είπε.

Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στις Αρχές, ωστόσο το δικό της δικαστήριο δεν έγινε ποτέ, καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε πταίσμα.

 «Δε με πείραξε αλλά ήταν προσβολή δημόσιας αιδούς. Μετά από μερικές ημέρες έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και στον εισαγγελέα Κομοτηνής. Έχω βρεθεί σε δύο δικαστήρια, για την απόπειρα βιασμού σε άλλη κοπέλα. Το δικό μου δικαστήριο δεν έγινε ποτέ γιατί θεωρήθηκε πταίσμα γιατί δεν με ακούμπησε. Καταδικάστηκε, μπήκε φυλακή αλλά έμαθα ότι βγήκε πολύ σύντομα», είπε η φοιτήτρια.