Ξεσπούν οι γονείς του 7χρονου στον Βόλο που έπεσε θύμα bullying από μεγαλύτερο παιδί στο σχολείο, το οποίο καταγγέλλουν ότι το έγδυσε και ζωγράφισε στα οπίσθιά του. τα σύμβολα της τρίλιζας.

Η μητέρα του παιδιού ανακάλυψε τι του είχε συμβεί, όταν είδε τα σύμβολα πάνω στο κορμάκι του, την ώρα που πήγε να το αλλάξει για να πάνε βόλτα στο πάρκο. Τότε ο 7χρονος ξέσπασε σε κλάματα και της διηγήθηκε όλο το περιστατικό.

7χρονος έπεσε θύμα άγριου bullying σε σχολείο του Βόλου

Οι γονείς του 7χρονου μίλησαν στην εκπομπή του Star, ‘’Αλήθειες με τη Ζήνα’’ και την Κατερίνα Σουλιώτη και αποκάλυψαν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο τόσο στο παιδί τους.

''Είδα τα σημάδια στο σώμα του και τότε μου μίλησε το παιδί. Ντρεπόταν πάρα πολύ, δεν ήθελε να μιλήσει. Τον συγκεκριμένο μαθητή δεν τον γνωρίζω, μου τον είχε δείξει ο γιος μου και είπε ότι εκείνο είναι το παιδάκι που τον είχε χτυπήσει'', περιέγραψε η μητέρα του 7χρονου.

Διαβάστε σχετικά: Βόλος: Ξεσπά ο πατέρας του 7χρονου που έπεσε θύμα bullying - Το σοκαριστικό σχόλιο της διεύθυνσης του σχολείου για την "τρίλιζα"

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε γίνει αντίστοιχο περιστατικό, όταν το παιδί μαζί με άλλους μαθητές επιτέθηκαν τόσο στον γιο της, όσο και σε άλλα παιδιά: ''Πριν έναν μήνα είχε γίνει το πρώτο περιστατικό. Το συγκεκριμένο παιδί είναι σε μια "συμμορία". Μαζί με άλλα 3-4 παιδιά επιτέθηκαν στον γιο μου και σε έναν άλλο συμμαθητή του με μπουνιές και βρισιές. Το είπα στη διευθύντρια και απλά μας είπε ότι θα το εξετάσει. Δεν έγινε τίποτα... Αυτό που ζήτησα από τη διευθύντρια είναι να ενημερωθούν οι γονείς του παιδιού και να βρούμε μια λύση για το καλό των παιδιών μας», υποστήριξε και δήλωσε ότι προχώρησαν σε μηνύσεις.

Οργισμένος είναι και ο πατέρας του 7χρονου, ο οποίος περιέγραψε καρέ καρέ όσα του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του

«Αισθάνομαι οργή, στεναχώρια, ενοχές. Δε μου εξασφαλίζει κανείς ότι το παιδί μου από δω και πέρα θα είναι καλά στο σχολείο. Τον πλησίασε από πίσω, τον έπιασε από το ένα χέρι, τον γύρισε, τον στρίμωξε και του κατέβασε το παντελόνι και τον ζωγράφισε. Το παιδί, και στο πρώτο περιστατικό και στο δεύτερο, είχε πάει στις τουαλέτες να καθαριστεί μόνο του.

Στο δεύτερο περιστατικό, επειδή δεν μπόρεσε να κρυφτεί, το είδαμε και μας τα είπε όλα. Το παιδί έμεινε μόνο του, υπέδειξε ποιος το έκανε και τον έφερε (σ.σ. η διευθύντρια) με κλάματα. Εγώ νόμιζα ότι θα μας φέρει το άλλο παιδάκι να συζητήσουμε, όμως αυτή μας έκλεισε την πόρτα στα μούτρα», κατέληξε, αφήνοντας και αυτός αιχμές για τη διευθύντρια του σχολείου.