Τα συναισθήματά της, προσπαθεί να εκφράσει η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στις τουαλέτες του καταστήματος του στα Βριλήσσια.

«Είμαι και θυμωμένη, είμαι και λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία ως προς το πρόσωπό του».

Βριλήσσια: Συντετριμμένη η θετή κόρη του κομμωτή

Με τρεμάμενη φωνή, ακόμα σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο σύζυγος της μητέρας της είχε βάλει κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της.

«Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου δεν κατάλαβα τι άκουγα και εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

Μαζί με την μητέρα της δήλωσαν στον ανακριτή παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 49χρονου ιδιοκτήτη κομμωτηρίου, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κατάστημα, αλλά και στο σπίτι όπου διέμενε με την σύζυγο και τα παιδιά της.

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδερφή μου, τις βρήκανε μέσα στο σπίτι όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο υποψιαστήκανε και κοίταξαν στους χώρους του σπιτιού».

Σύζυγος 49χρονου κομμωτή: Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ζητώ συγγνώμη από τις κόρες μου

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουνε μπλέξει σε κάτι τέτοιο, δεν το ‘χα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγνώμη στις κόρες μου…» , δήλωσε η σύζυγός του.

Διαβάστε σχετικά: Βριλήσσια: Συγκλονισμένη η σύζυγος του κομμωτή που είχε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες: ‘’Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου’’ (Βίντεο)

Η σύζυγος του 49χρονου συνειδητοποίησε το μέγεθος της διαστροφής του, όταν η ίδια έψαξε για κάμερες μέσα στο σπίτι, μόλις άκουσε για τα αντίστοιχα ευρήματα στο κομμωτήριο.

«Ο αθεόφοβος, έλεγε στη μαμά μου να κάνει μπάνιο… κι έβλεπε και τη μαμά μου».

Ο 49χρονος κατηγορείται για παράνομη μαγνητοσκόπηση σε βαθμό κακουργήματος. Οι μαρτυρίες υπάλληλων του κομμωτηρίου αποκαλύπτουν ότι είχε τοποθετήσει καιρό τις κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου.

«Έκανε μία ανακαίνιση πριν από 1,5 χρόνο περίπου στην κουζίνα και στο μπάνιο του μαγαζιού, την είχε κάνει μόνος του την ανακαίνιση, οπότε θεωρούμε ότι είχε γίνει από τότε», δήλωσε υπάλληλος του κομμωτηρίου.

Ερωτηματικά για τον φίλο του 49χρονου με τα στικάκια... τζαζ μουσικής

Κι ενώ η έρευνα των αρχών για τη δράση του 49χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγάλο ερώτημα παραμένει με ποιόν τρόπο χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο και στο σπίτι του, καθώς αδιευκρίνιστος είναι ο ρόλος ενός άνδρα, που λάμβανε τακτικά στικάκια από τον 49χρονο.

«Δεν ήξερα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι υπήρχε κάποιος φίλος που αντάλλασσαν τζαζ μουσική», δήλωσε η κόρη της.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Δείτε το βίντεο του MEGA: