Τρόμος για μία νεαρή γυναίκα στην πόλη τη Ρόδο καθώς ενώ περπατούσε σε κεντρικό σημείο δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά. Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα που προχωρούσε επί της οδού Γαριβάλδη στην συνοικία της Αγίας Αναστασίας στην πόλη της Ρόδου δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τρία σκυλιά.

Η νεαρή γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε υποστεί δαγκωματιές στα πόδια! 

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη Βρετανία: Τρομακτικό βίντεο από σκυλιά που επιτέθηκαν σε άνδρα σε σταθμό τρένου

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σκυλιά επιτίθενται σε περαστικούς, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αναστασίας, αφού παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν.

Για το περιστατικό αυτό, ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία και στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο πολύ γρήγορα προκειμένου να καταγράψουν το περιστατικό.

Στο νοσοκομείο η νεαρή με δαγκωματιές στα πόδια

Ιδιώτης γιατρός που διαμένει κοντά στο σημείο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο η κατάστασή της.

Τα σκυλιά δεν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν ήταν αδέσποτα ή όχι, αλλά ωστόσο αναμένεται να γίνει σχετική έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, έτσι ώστε να δοθούν απαντήσεις και ανάλογα να κινηθεί σχετική διαδικασία από την δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.