Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες γύρω από την υπόθεση κακοποίησης μέχρι θανάτου του χάσκι, στην Αράχωβα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Aνθρωποκτονιών περιμένουν πλέον τις απαντήσεις από τον πραγματογνώμονα, για να προβούν στις επόμενες ενέργειές τους.

Όπως έγινε γνωστό χθες, τα στοιχεία που συνέλεξε η διεύθυνση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έφεραν ολική ανατροπή στην υπόθεση.

Ειδικότερα, από το υλικό από κάμερες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, φάνηκε ότι ο Όλιβερ έπεσε θύμα αγέλης ζώων που του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

*Διαβάστε εδώ: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Αράχωβα: "Έχω κατηγορηθεί με ανυπόστατες κατηγορίες για τον Όλιβερ" (Βίντεο)

Σημαντικό ρόλο στην εξέταση της υπόθεσης έπαιξαν και οι μαρτυρίες κατοίκων που είδαν την αγέλη των άγριων σκυλιών στην περιοχή της Αράχωβας.


Αράχωβα: «Υπήρξε εμπλοκή ανθρώπινου παράγοντα και κακοποίηση»

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega, η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τη σορό του σκύλου, εμμένει στην αρχική της θέση.

Συγκεκριμένα, η κτηνίατρος που εξέτασε τον σκύλο, επιμένει στην αρχική της γνωμάτευση ότι υπήρξε εμπλοκή ανθρώπινου παράγοντα και κακοποίηση.


Εντός της ημέρας το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντός της ημέρας αναμένεται το πόρισμα της ελληνικής αστυνομίας και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου, ανέφερε πως «με τα έως τώρα στοιχεία, δεν φέρεται να εμπλέκεται ανθρώπινος παράγοντας», ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία κάνει λόγο για «δαγκωματιές» και επίθεση από αγέλες σκύλων στην περιοχή.