Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά , ο πρώην σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», για όσα είδε με τα μάτια του και όσα ακολούθησαν.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι τα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι, όταν τα σκυλιά επιτέθηκαν στη μητέρα τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πατέρας, πήρε τηλέφωνο τα παιδιά και τους είπε «βγείτε έξω τα σκυλιά τρώνε τη μητέρα σας».

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης είπε ότι η γυναίκα ζούσε όταν έφτασαν τα παιδιά στη μητέρα τους, αλλά σιγά σιγά ξεψυχούσε.

Η άτυχη γυναίκα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή στα χέρια των παιδιών της.

Τα ανήλικα τέκνα δέχονται ψυχολογική βοήθεια από ειδικούς.

Ο πρώην σύζυγός της τόνισε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα σκυλιά αυτά επιτίθενται, ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις.


Σήμερα η κηδεία της 50χρονης στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα, Τρίτη 12/12, συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη που έχασε τη ζωή της όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τρία σκυλιά στην περιοχή Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία της άτυχης 50χρονης θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου στο χωριό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που δημοσιεύει και φωτογραφία των σκυλιών που επιτέθηκαν στην 50χρονη, η άτυχη γυναίκα είχε περισσότερες από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία της άτυχης 50χρονης που την κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Νεοχωρούδα

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.


Τι είπε ο κηπουρός που βρήκε την 50χρονη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, υπήρχε και ένας κηπουρός που τη βοηθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πίσω από τον φράχτη και λόγω προβλημάτων ακοής και ομιλίας δεν αντιλήφθηκε την επίθεση στην 50χρονη.

Ο άνδρας είναι συγκλονισμένος και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έβλεπε.

Ο ίδιος προσπάθησε να τη βοηθήσει, καθώς η 50χρονη είχε ακόμh τις αισθήσεις της όταν τη βρήκε, σηκώθηκε για λίγο, αλλά μετά έπεσε και τελικά κατέληξε.

Οι δύο γιοι της άτυχης γυναίκας, 17 και 18 ετών, βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι. Μόλις άκουσαν τις φωνές, βγήκαν έξω, αλλά πλέον ήταν ήδη αργά. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και διασώστες του ΕΚΑΒ η 50χρονη είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη των ζώων του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.