«Την έριξε την φωτοβολίδα. Του την έδωσε αυτό το άτομο απ' έξω»  δηλώνει η μητέρα του 18χρονου, που ομολόγησε ότι κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ.

Μιλώντας για την εμπλοκή του γιου της στα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ, η μητέρα του 18χρονου διερωτάται επίσης: «Είναι η δικιά του φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό; Δεν είναι;». « Αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό μπορεί να είναι από άλλον» σημειώνει επίσης.

«Δεν λέω ότι είναι αθώος αλλά πιστεύω ότι τον έμπλεξαν. Αν μας είχε μιλήσει από την αρχή θα ήμασταν στο πλευρό του. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη τι έχει συμβεί» προσθέτει η μητέρα του 18χρονου σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινικήδίωξη και για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Ο γιος μου ούτε οργανωμένος ήταν, ούτε χούλιγκαν» συμπλήρωσε. «Είναι τρομοκρατημένος, ρωτάει για τον αστυνομικό» ανέφερε στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του 18χρονου ο οποίος ομολόγησε και συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις με γυρισμένη πλάτη, χωρίς να δείξει το πρόσωπό της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Επεισόδια στου Ρέντη: Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 18χρονος

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο 18χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για ό,τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Με πληροφορίες από MEGA