Missing Alert έχει σημάνει για την 34χρονη Χρυσάνθη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αγνοείται για 6η μέρα, με τη μητέρα της να αγωνιά για την τύχη της και να κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν να βοηθήσουν για να βρεθεί η κόρη της.



Η 34χρονη Χρύσα το έσκασε από το σπίτι και κυκλοφορούσε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς ταυτότητα, χρήματα και κινητό.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. «Είναι φοβισμένο. Όποιος τη βρει να αφιερώσει λίγο χρόνο και να την ακολουθήσει και να ενημερώσει τις Αρχές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Λέει ο γιατρός οπωσδήποτε να πάρει αγωγή. Δεν δέχεται την αγωγή και πλέον προσπαθούσα να της το βάζω στο φαγητό. Με κατάλαβε και από τότε δεν δέχεται τίποτε από εμένα. Ή χάπια ή κλινική και δεν τα δεχόταν», αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA.

Τελευταία φορά η 34χρονη εντοπίστηκε την Κυριακή, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, να μπαίνει σε φούρνο και να ζητάει να φάει κάτι. Έπειτα από μισή ώρα ξαναπήγε στην ίδια επιχείρηση και ζήτησε να φάει κάτι, αλλά δεν είχε χρήματα πάνω της.

Τις μέρες που αγνοείται έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, ένας ιερέας την εντόπισε σε ένα παγκάκι έξω από το Ιπποκράτειο, ωστόσο μόλις την πλησίασε, εκείνη απομακρύνθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι την είδαν να περπατάει στην αερογέφυρα Κορδελιού. «Κινείται συνέχεια για να μην τη βρούμε, γιατί έχει βάλει στο μυαλό της ότι η μαμά θα με πάει στην κλινική», δήλωσε η μητέρα της.

Μητέρα 34χρονης: "Μου έκανε παράπονα για την εργασία της, για εργασιακό bullying"


Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η 34χρονη ζούσε στην Αθήνα τα τελευταία 15 χρόνια. Είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ως υπάλληλος σε εταιρεία πληροφορικής, ωστόσο, όπως λέει η γυναίκα, η κόρη της είχε πέσει θύμα εργασιακού μπούλινγκ. «Μου έκανε παράπονα για την εργασία της. Εργασιακό bullying. Την παρακολουθεί. Άρχισε να βγάζει τα ψυχολογικά προβλήματα και λέω έχουμε πρόβλημα. Θεωρούσε ότι όλα συμβαίνουν εξαιτίας της εφαρμογής».

«Θερμή έκκληση στους κατοίκους της Τριανδρίας και της Άνω Τούμπας να δώσουν μεγάλη προσοχή κι εάν δουν τη Χρύσα, να δώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να την ακολουθήσουν και ταυτόχρονα να ενημερώσουν τις Αρχές», τόνισε η μητέρα της 34χρονης.