Η υπόθεση του άγριου βασανισμού και θανάτωσης του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένο στην Αράχωβα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και οργή.

Οι έρευνες των εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες σε σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο που χάθηκε ο Όλιβερ.

*Διαβάστε ακόμα: Βασανισμός σκύλου στην Αράχωβα: "Έχω δει πολυτραυματίες, αλλά αυτό ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω", λέει η κτηνίατρος

Ο δήμαρχος Αράχωβας, Ιωάννης Στάθας, έχει απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό να μιλήσουν στην Αστυνομία. Όπως είπε, η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλο φόβο στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται για την ασφάλειά τους και των παιδιών τους.

Ο δήμαρχος μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε για το φρικιαστικό περιστατικό πως «ανησυχούμε εμείς που ζούμε εδώ, είμαστε ξεσηκωμένοι», ενώ όπως είπε «υπήρχε η σκέψη να δοθούν λεφτά για να μιλήσει όποιος ξέρει, αλλά είναι δυνατόν να πρέπει κάποιος να πάρει χρήματα για να μιλήσει για ένα τέτοιο περιστατικό;».

Όπως τόνισε ο κ. Στάθας, «όποιος γνωρίζει να μιλήσει στην Αστυνομία και να βρεθεί επιτέλους ο δράστης. Μέχρι να εντοπιστεί εμείς δεν κοιμόμαστε, φοβούνται μανάδες με τα παιδιά να κυκλοφορήσουν μόνες».