Για τα όσα συνέβησαν το βράδυ που ο άτυχος σκύλος Όλιβερ κακοποιήθηκε βάναυσα, με αποτέλεσμα να πεθάνει, μίλησε ο ιδιοκτήτης του. Η υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα έχει προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό, καθώς όπως έδειξε έκθεση της κτηνιάτρου, το σκυλί κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Δυστυχώς ο 8χρονος σκύλος, ράτσας χάσκι, δεν άντεξε τη βάναυση κακοποίηση και πέθανε.

Παρά τις έρευνες των Αρχών, ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος. 

Διαβάστε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του χάσκι - "Ήταν ημιλιπόθυμος και αιμορραγούσε, κλαίει όλο το χωριό" (Εικόνες & Βίντεο)

"Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το ποιος είναι ο δράστης", δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σκύλου

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μίλησε για όσα συνέβησαν το βράδυ που κακοποιήθηκε ο σκύλος του. Ειδικότερα δήλωσε στο Live News: «Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα, δεν ήταν εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωση γιατί τον έβγαζα πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα. Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί.  Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορία για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

 «Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λιβαδειάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δύο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».