Για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Σαλαμίνα αλλά και την τραγική πράξη το Σάββατο, με τη δολοφονία της 43χρονης, μίλησε η αδερφή της.

Η γυναίκα μιλώντας στο MEGA ανέφερε το περιστατικό του ξυλοδαρμού το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 71χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα μπροστά στο παιδί της. Η αδερφή της μίλησε και για τον αγώνα που έκανε η άτυχη 43χρονη να μεγαλώσει το παιδί της, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σαλαμίνα, αδερφή 43χρονης: "Μια ηρωίδα μάνα, είχε ατελείωτο αγώνα μπροστά της, εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε εικόνα"


«Μια ηρωίδα μάνα, η οποία είχε έναν αγώνα μπροστά της ατελείωτο. Έναν πολύ καλό πατέρα το παιδί, με αγώνα και ο πατέρας στο παιδί. Να 'ναι καλά. Τραβάει κι αυτός τον σταυρό του. Η μητέρα μου βρήκε την αδερφή μου. Το παιδάκι αυτό θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Η μαμά του είναι αναντικατάστατη.

Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε κάποια εικόνα. Η Γωγώ ντρεπόταν. Δεν θα το έβγαζε προς τα έξω αν δεν έφτανε στο τέρμα. Αυτό που έγινε την Παρασκευή το βράδυ, είχε χτυπηθεί τόσο πολύ για να ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα μου και να πάρουμε τηλέφωνο την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Σαλαμίνα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα τηλέφωνα δράστη και θύματος για τη γυναικοκτονία της 43χρονης

Οι άνθρωποι είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε η ίδια να πάει από το Α.Τ. και να καταγγείλει το περιστατικό. Την πήρε η μαμά μου, την πήγε στο κέντρο υγείας να την περιθάλψουν, δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς σπασμένο. Έπρεπε να τη δει ιατροδικαστής. Σε πρώτη φάση έπρεπε να δοθεί κατάθεση για να κινηθεί η διαδικασία. Αφού δεν το δέχθηκαν την Παρασκευή, έγινε Σάββατο. Πήγαν το Σάββατο με τη μητέρα μου. Δεν χτύπησε το παιδί απ' όσο μου είχε πει η αδερφή μου. Το παιδί ήταν μπροστά στη φάση του ξυλοδαρμού».

Η μητέρα τους βρήκε τη 43χρονη κόρη της δολοφονημένη στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Όπως αποκάλυψε η αδερφή της, ο 71χρονος περίμενε να φύγει το παιδί με το σχολικό και μετά τη σκότωσε.

Διαβάστε ακόμη: Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. για Σαλαμίνα: Η 43χρονη κακοποιούνταν συστηματικά και όλοι γνώριζαν

Το κύριο πρόβλημα στη σχέση της 43χρονης με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της ήταν ότι εκείνος δεν έπαιρνε σύνταξη, δεν εργαζόταν και ζούσαν από τα λίγα χρήματα της γυναίκας. Μάλιστα, ό,τι χρήματα έβγαζε ο 71χρονος από πρόσκαιρες εργασίες δεν τα προσέφερε ποτέ στο σπίτι.

«Άφησε το παιδί να φύγει και μετά έγινε ό,τι έγινε μέσα στο σπίτι.

Τη στιγμή που η ίδια και το παιδί δεν είχαν εκφράσει κάτι, δεν είχα λόγο στις επιλογές της. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα μικρά έσοδα της αδερφής μου. Δεν επιθυμούσε να βγάλει ούτε σύνταξη. Και τα έσοδα από μικροδουλειές δεν τα έδινε στο σπίτι.

Του είχε πει από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση. Το βασικό θέμα όλης της κατάστασης που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες ήταν καθαρά το γεγονός ότι αρνούνταν να δουλέψει».

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος - "Αποφάσισα να τη σκοτώσω"



Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο καθ' ομολογίαν δράστης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα. Ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος.

«Την αγαπούσα. Εγώ έκανα τα πάντα γι' αυτή και εκείνη με απατούσε. Στις 2 Δεκεμβρίου τη χτύπησα γιατί τη βρήκα με άλλον άντρα στο σπίτι. Αφού τη σκότωσα, γύριζα όλη τη μέρα. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δίπλα του είχε την καραμπίνα και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον πρόδωσε. Αρχικά το είχε κλειστό, μετά όμως το άνοιξε. Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα στίγματα του τηλεφώνου και έτσι τον εντόπισαν. «Έπρεπε να την τιμωρήσω. Ύστερα από τόσα χρόνια πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Εγώ καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί».

Ο δράστης, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, εθεάθη σε καφετέρια να πίνει τον καφέ του αμέριμνος.

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να τη σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δύο φορές. Μετά έφυγα, πήγα στο καφενείο και αφού τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου και του είπα τι είχε συμβεί, έφυγα από τη Σαλαμίνα», φέρεται να είπε ο 71χρονος.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8/12, ενώ δεν τον αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος.