Κατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη του βασανισμού δεσποζόμενου σκύλου στην Αράχωβα, του Όλιβερ, διέταξε η αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Λιβαδειάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, κατεπείγουσα έρευνα προς εντοπισμό του δράστη, ενώ ζήτησε άμεση ενημέρωσή της για τις εξελίξεις.

*Διαβάστε εδώ: Άδωνις Γεωργιάδης για κακοποίηση Όλιβερ: Εάν υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή της Αράχωβας βασανίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο μέχρι θανάτου σκύλος ράτσας Χάσκι, που ανήκε σε ιδιοκτήτη.

Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει τις τοπικές αστυνομικές και δημοτικές Αρχές, ενώ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της πρωτοφανούς άγριας κακοποίησης του ζώου, το οποίο κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του, αλλά τελικά δεν επέζησε.


«Δεν μπορώ να κοιμηθώ πέντε μέρες, είμαι ράκος»

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ πέντε μέρες, είμαι ράκος. Η βία που υπέστη ήταν κτηνώδης», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος είναι συντετριμμένος.

«Το είχαμε από μωρό και κοιμόταν μαζί με τη γιαγιά μου στο κρεβάτι. Είμαστε μία τόσο μικρή κοινωνία και ζητώ να βρεθεί ο ένοχος», συμπλήρωσε, μιλώντας στον ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό».