Την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη, όπως ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης.

Ο κ. Γιαννακάκης αναφέρθηκε στο σύνολο των εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων στα Χανιά, οι οποίες, όπως τόνισε, θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του δήμου.

«Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννακάκης, τονίζοντας ότι ήδη έχει στολιστεί το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Διαβάστε ακόμα: Χριστούγεννα στον Πειραιά: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με Κιάμο και Κορομηλά – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων θα είναι και φέτος το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όπου θα φωταγωγηθούν πολλά κτίρια και σκάφη.

Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει στον χώρο του ρολογιού των Χανίων, ενώ στις 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» συναυλία της ορχήστρας δωματίου της Βιέννης.

Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα ακούγεται μουσική από ηχεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.