Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Μυτιλήνη, καθώς έγινε γνωστό ότι έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Διευθυντής του Αίολος TV Χρήστος Βαλασέλλης σε ηλικία 49 ετών.

Ο Χρήστος Βαλασέλλης δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες και τον αναζήτησαν οι συνεργάτες του βρίσκοντάς τον κατά πληροφορίες προδομένο από την καρδιά του στο σπίτι του όπου διέμενε μόνος στη Μυτιλήνη.

Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο 49χρονος  ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου Aeolos TV Χρήστος Βαλασέλλης έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαγνώσθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια.


Ποιος ήταν ο Χρήστος Βαλασέλλης

Ο 49χρονος Χρήστος Βαλασέλλης ως άνθρωπος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης έχει αφήσει εποχή από το 1990 πάντα πρωτοπόρος στο ραδιόφωνο και μετέπειτα στην Τηλεόραση μετρώντας εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές εντός και εκτός Λέσβου.

Δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια, καθώς ήταν δοσμένος σε αυτό που έκανε.

Ήταν ο δημιουργός του λογισμικού jazler με το οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο καθώς είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του ο Χρήστος Βαλασέλης - υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Συντετριμμένοι και οι συνεργάτες του από το κανάλι καθώς μόλις το Σάββατο έκαναν ένα καταπληκτικό εορταστικό γύρισμα με τη δική του υπογραφή για το οποίο δούλεψε πάρα πολλές ώρες.