Μεγάλης έκτασης έρευνες γίνονται μετά την εξαφάνιση 61χρονου το απόγευμα της Κυριακής (3/12/23) από το σπίτι του στο Αίγιο.

Στην επιχείρηση στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας, συμμετέχει και η Ομάδα Κυνοφιλικής έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον σκύλο ‘’Τζόρνταν’’.

Διαβάστε επίσης: Ιεράπετρα: 10,5 χρόνια φυλάκισης στον 33χρονο Πακιστανό που ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη (Βίντεο)

Εκπαιδευμένος σκύλος, drone της Πυροσβεστικής και άνδρες της ΕΜΑΚ στην έρευνα για τον εντοπισμό του 61χρονου από το Αίγιο

Μάλιστα, εκτός από τον σκύλο «Τζόρνταν» στις έρευνες μετά την εξαφάνιση του 61χρονου από το Αίγιο, συμμετέχει και drone της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο απόστρατος της ΕΛΑΣ, έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο με το αυτοκίνητο του για να πάει στο φαρμακείο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίζεται σήμερα (4/12/23) το πρωί σε περιοχή της Ερυμάνθειας. Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στην ΑΤ Αιγιαλείας από την σύζυγο του σήμερα το πρωί…