Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο επί της Λεωφόρου Ιωνίας, στο Μενίδι Αττικής.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε εντός του οχήματος. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, την προανάκριση για το συμβάν θα αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ. Στις Αρχές επικρατεί προβληματισμός καθώς στην ίδια περιοχή ξέσπασε ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα.


Τι συνέβη με τη φωτιά σε ΙΧ στο Μενίδι με θύμα έναν άνδρα

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο επί της Λεωφόρου Ιωνίας στη διασταύρωση με την οδό Ταξιαρχών, στο Μενίδι Αττικής.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στις εγκατατάστεις της αστυνομίας, καθώς προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το τραγικό συμβάν, καθώς ο άνδρας είχε εκτεταμένα εγκαύματα σε σημείο που να μην μπορεί να καθοριστεί ακόμα και το φύλο της σορού.

Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα αυτή τη φορά στην οδό Γιάννη Ρίτσου.

Το Tweet της Πυροσβεστικής