Αναστάτωση επικράτησε την Παρασκευή (2/12) σε σχολείο στο Πέραμα όταν μαθήτρια Γυμνασίου έπεσε από τον τρίτο όροφο.

H 14χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού όπου νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στα άκρα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Την ίδια στιγμή, συμμαθήτρια της έφηβης μίλησε στο Mega για το πώς έγινε το περιστατικό. Όπως υπογράμμισε η ίδια: «Η κοπέλα πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε».

«Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει "αχ" και μετά ένα "μπαμ"» πρόσθεσε η συμμαθήτρια της έφηβης.

Η μαθήτρια έχει κάταγμα στον καρπό και στην λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί. «Μιλάει αλλά, πονάει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδελφός της.

 «Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά έξι παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. Και έτσι όπως ακούω τη μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό... Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. Μάνα τι έγινε; Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα» υπογράμμισε ο αδερφός της.

Και πρόσθεσε: «Με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».