Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών εξαιτίας νέας κατολίσθησης. Η νέα κατολίσθηση προήλθε από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή. Ειδικότερα, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, λόγω της κακοκαιρίας, που προκάλεσε νέα κατολίσθηση.

Η απόφαση για την αμφιδρόμηση στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Πάτρας πάρθηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει πολλές περιοχές.

Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με εκδήλωση καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υδάτων σε δρόμους, ενώ, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταγράφονται μικρής έκτασης προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας. 

Διαβάστε επίσης: Πανικός στην Πάτρα: Μπαλκόνι κατέρρευσε και έπεσε σε αυτοκίνητο (Εικόνες)

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.