Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγιναν στη σορό της Φαίης Μπακογιώργου, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας στην Κυψέλη, όπως το γεγονός ότι τελικά δεν κυοφορούσε όταν πέθανε.

Μέχρι σήμερα, πηγές ανέφεραν ότι η 24χρονη ήταν έγκυος όταν δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι η Φαίη ήταν 8 μηνών έγκυος και έθεσε ερωτήματα.

Η δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου έγινε τον Οκτώβριο, ωστόσο δεν κυοφορούσε όταν πέθανε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου που έχει γνώση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ξεκαθάρισε ότι με βάση τα ευρήματα δεν κυοφορούσε όταν κατέληξε. ‘’Η Φαίη κατέληξε τον Οκτώβριο. Δυο μήνες πριν, τον Αύγουστο, προκύπτει από στοιχεία ότι ήταν δύο μηνών έγκυος, ενώ έξι μήνες πριν (σ.σ. τον Φεβρουάριο) προκύπτει ότι είχε διενεργηθεί στη Φαίη τοκετός’’, δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ξεκαθάρισε:

‘’Όταν έγινε η νεκροψία - νεκροτομή, ο ιατροδικαστής εξέτασε τη μήτρα. Δεν υπάρχει διόγκωση και ευρήματα συμβατά με εγκυμοσύνη. Άρα η Φαίη, είτε είχε αποβάλει, είτε είχε προχωρήσει σε απόξεση κλπ.’’.

Η Φαίη είχε συνεχείς νοσηλείες σε νοσοκομεία με βαρύτατα τραύματα από κακοποίηση

Ακόμα, ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία από νοσηλευτικά ιδρύματα ότι η Φαίη είχε συνεχείς νοσηλείες, καθώς πήγαινε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα από κακοποίηση, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το τελευταίο παιδί που κυοφορούσε να το έχασε μετά από κάποιο περιστατικό κακοποίησης.

Η υπόθεση θανάτου της 24χρονης Φαίης απασχολεί ακόμα τις αρχές, με την αστυνομία να συνεχίζουν τις έρευνες, παρά την ομολογία της αδελφής της, ότι εκείνη την πάτησε στον λαιμό και τη σκότωσε.

Η αδελφή, η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά της 24χρονης παραμένουν προφυλακισμένες.