Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μύκονο μετά το φρικτό θάνατο ενός 39χρονου μοτοσικλετιστή, πατέρα ενός παιδιού, τον οποίο κάρφωσε με τα κέρατά του ένας ταύρος που κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα: Μύκονος: Ξεσπά ο θείος του 39χρονου μοτοσικλετιστή που βρήκε τραγικό θάνατο από ταύρο

Μύκονος: Τι συνέβη

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δρόμο του νησιού της Μυκόνου τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο άτυχος Μιχάλης Κουμπάρος, κατά την επιστροφή στο σπίτι του, φέρεται να δέχτηκε επίθεση από κοπάδι ζώων που είχαν βγει στον δρόμο. Όπως όλα δείχνουν, ο μαινόμενος ταύρος τον κάρφωσε στην κοιλιά και άρχισε να τον σέρνει στο δρόμο, με τον 39χρονο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το θείο του Φανούρη Κουμπάρο, ο Μιχάλης, ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς, βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που διέσχιζε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα.

«Το τραύμα ήταν διαμπερές»

«Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες… οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στο δρόμο, εκεί στο φράχτη, και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια» ανέφερε ο θείος του 39χρονου.

Και πρόσθεσε: «Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν άφησαν τον αδελφό μου και τη νύφη μου να τον δουν. Είναι σημείο αυτό μες στον περιφερειακό δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη; Σ’ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».

Ξάδελφος του θύματος ανέφερε στην εκπομπή «Live News»: «Ήταν στο πλησίον οικόπεδο, ήταν μια πρόχειρη περίφραξη και έβγαιναν εύκολα. Είχε ένα μικρό μηχανάκι, έκανε στην άκρη για να τα διώξει, γιατί ήταν μέσα στο δρόμο, για να μη γίνει κανένα ατύχημα, έγινε το κακό, το μοιραίο». Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζώο «τον χτύπησε σε σημείο καίριο. Τον χτύπησε και τον έσυρε κάτω μετά».

Πριν από τρία χρόνια, είχαν γίνει καταγγελίες σε βάρος του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των πέντε αγελάδων για παστούρωμα, αλλά και για το ότι τα ζώα του κυκλοφορούσαν πολλές φορές χωρίς κανέναν έλεγχο, προκαλώντας ζημιές σε οχήματα.