Ο Σταμάτης Κραουνάκης «ξαναχτυπά» με μια ανάρτηση-φωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα γίνονται με τη δεύτερη διάσπαση του κόμματος.

Ειδικότερα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης ανέβασε μία φωτό από τα παλιά με τον Αλέξη Τσίπρα αγκαλιά και έσπευσε να τοποθετηθεί για τη διάσπαση του κόμματος, επικρίνοντας σφόδρα τους αποχωρήσαντες.

Συγκεκριμένα γράφει ο Κραουνάκης: «Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ' ένα βράδυ και ψάχνεστε… Σμπρώξατε την ταλεντάρα τον Αλέξαρο να τα βροντήξει. Αφού του τα 'χατε κάνει τσουρέκια 15 χρόνια και τώρα ψάχνετε όνομα για το καινούργιο κόμμα;», για να προβλέψει: «1,5% και ζήτημα είναι! Εδώ είμαστε».

Καλεί ακόμη τον Στέφανο Κασσελάκη να... αλλάξει λογογράφο.

#μικροΜοναστηρακι 23/11/23 18° Μικρά αθώα φιδάκια κούρνιασαν κοντά στη φωτιά κάτω από το εικόνισμα της...

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Kraounakis στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:

 

«23/11/23 18°

Μικρά αθώα φιδάκια κούρνιασαν κοντά στη φωτιά κάτω από το εικόνισμα της Παναγίας. Τυλιγμένοι κι εμείς με τα κουβερτάκια μας, τα τσάγια μας, τους καφέδες μας, τα ροφήματα, γύρω γύρω Συντροφιά για τα πολιτικά. Μερικοί καταφέραμε να μιλάμε χωρίς καθόλου ένταση. Με χιούμορ, με γέλια. Με άγιος ο θεός.

Όλη μέρα με τα re works Της Χαρούλας. Μικρό ταξιδάκι στις δεκαετίες μας…

Να πώς γράφει το αείποτε!

Μαντάτα για τον τίγρη απ' όλες τις μεριές ευχάριστα. Μια φίλη μου γράφει τ' ακούσε η πολυκατοικία 50 φορές.

Έφτασε ένα δέμα από τη Θεσσαλονίκη από τον Μίλτο, τον εκτυπωτή μας Teesney με καινούργιες τσάντες. Και δώρο ένα κασκόλ υπέροχο και ένα κουβερτόνι με να τεράστιο καρτούν Σταμάτη.

Μικρόχαρές Που Σβήσανε από τον χάρτη.

Όλες τις γκρίνιες. Και ναι, θα έχουμε πολιτικούς κλυδωνισμούς. Είναι σαφές.

Ένα έχω να σας πω!

Ας πάει και το παλιάμπελο.

Αν μας ενώνει κάτι έχει καλώς…

Αν ήτανε να πάμε σε κανονικό μοναστήρι, δεν θα κάναμε μικρό Μοναστηράκι άμα ναι άμα ναι. Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία θα κρίνει όπως λέγαμε και στις παλιές ελληνικές ταινίες.

Τις φιλίες μας εμάς δεν θα μας τις χαλάσουν τα κόμματα, να ξέρετε, θα το γλεντήσουμε μέχρι να μην μπορούμε άλλο. τελεία Και παύλα.

Αφήσατε μωρή συριζοκαυμεντζες μοδάτες τον Κούλη να αλωνίζει ανόητες!

Βγήκατε ρούγα στα πρωινάδικα …

Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ' ένα βράδυ και ψάχνεστε… Σμπρώξατε την ταλεντάρα τον Αλέξαρο να τα βροντήξει. Αφού του τα 'χατε κάνει τσουρέκια 15 χρόνια και τώρα ψάχνετε όνομα.

Για το καινούργιο, ΚΟΜΜΑ; Ενάμισι τα 100 και ζήτημα είναι. Εδώ ειμαστε!

Αλλά κουκλάκια μου δεν θα πω.

Κι εμείς παιδιά σαν παιδιά αγκαλιά κοντά στην Παναγία μερικοί φίλοι μου αραχτοί μέχρι που μας βρήκε το ξημέρωμα.

Κάποια κάποια παιδιά από μας δεν έχουμε ανάγκη κανένα ΚΟΜΜΑ να μας σκεπάζει να μας πάρει αγκαλιά.

Μας φτάνουνε οι φίλοι μας, μας φτάνουν τα φιλιά των αγαπημένων μας… Κάποια από μας παιδιά έχουμε επιτύχει την καρδιά μας ήσυχη την καρδιά μας, με ό,τι μοιάζει αληθινό, με τη μουσική την αυριανή τη χθεσινή την πάντοτε. Πέρασαν οι μέρες εδώ στο μοναστήρι. Και ακόμα τα γελοία κέντρα εξουσίας πειράζουν τα προφίλ, κλείνουν τις διαδρομές που εμάς τι μας νοιάζει …

Αλήθεια καθόμαστε και γελάμε εμείς οι κάπως ανεξάρτητοι. Τυλιγμένοι στα Φλις κουβερτάκια μας με τα ροφήματα μας και την αγάπη που ξημερώνει ήσυχη στην αγκαλιά μας.

Νοέμβριος καλοκαιρινός στον Τοξότη τον υπέροχο πάμε δυνατά…

Ας τραβηχτούν… τα ιδεολογήματα οι σοφέρ, τα μισθά, οι ΄ςδρες ιουυυυυυυ!

Στεφανάκο, άλλαξε λογογράφο! ιουυυυυυυ».