Τα χνάρια του πατέρα του Αλέξη Κούγια ακολουθεί ο 21χρονος γιος του, Χρήστος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου στα έδρανα, στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πατέρας και γιος, προσερχόμενοι στο δικαστήριο, έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον Αλέξη Κούγια να μην κρύβει την υπερηφάνεια που ένιωθε, έχοντας τον γιο του στο πλευρό του.

*Διαβάστε εδώ: Δίκη Πισπιρίγκου: "Ήθελα την Τζωρτζίνα υπερπροστατευμένη - Δεν υπήρχε υποψία κατηγορίας προς το πρόσωπό μου"


Αλέξης Κούγιας: Είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου

«Είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, με τον 21χρονο γιο του να σημειώνει από την πλευρά του ότι «είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».


"Απολαμβάνω την πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου"

«Είναι μεγάλη ημέρα για εμένα, ίσως η μεγαλύτερη από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Είμαι τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή σήμερα, η πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου, ο οποίος, βεβαίως, δεν έχει τελειώσει ακόμη τη νομική. Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει και την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και την ημέρα που θα είναι και η κόρη μου εδώ. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις που προβλήθηκαν από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω και εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή, που λέει ο λόγος», σημείωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Κούγιας, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρεται στη συνέχεια στα της εξέλιξης της δίκης.