Ταξίδεψε για τον παράδεισο που αναζητούσε αλλά δεν βρήκε ποτέ η 16χρονη από τον Βύρωνα, που έχασε τελικά την ζωή της από κοκτέιλ ναρκωτικών. Η 16χρονη τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών. Το κορίτσι, που σύμφωνα με καταθέσεις, είχε γίνει πειραματόζωο εμπόρων ναρκωτικών, είχε βρεθεί στον Βύρωνα χωρίς τις αισθήσεις τoυ, ενώ όπως αποκάλυψε το Star, η 16χρονη είχε εξαφανιστεί τον Oκτώβριο από το σπίτι της και είχε κινητοποιηθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Από τις 5 Οκτωβρίου, ημέρα εξαφάνισης της 16χρονης, φαινόταν ότι κάτι κακό συνέβαινε με το κορίτσι. Όταν μετά από μια εβδομάδα οι γονείς της δεν έλαβαν κανένα σημάδι της, απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και αμέσως εκδόθηκε missing alert.

Η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά στις 6 Νοεμβρίου εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση σε μια μονοκατοικία στον Βύρωνα, μετά από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Το star βρέθηκε στην μονοκατοικία στον Βύρωνα, που χρησιμοποιούσε ως στέκι ο ένας από τους δυο προφυλακισμένους.

Αρκετοί από τους γείτονες φοβούνται να μιλήσουν για όσα έβλεπαν, ωστόσο νεαρός που όπως υποστήριξε είχε μπει μέσα σε αυτό το σπίτι, περιέγραψε το σαλόνι, το δωμάτιο που μαζεύονταν και έκαναν χρήση ναρκωτικών. 

Όπως φάνηκε σε φωτογραφίες που έδειξε, στο τραπέζι υπήρχαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες και αυτοσχέδια εξαρτήματα από μπουκάλια και αλουμινόχαρτα, προκειμένου να κάνουν τη χρήση.

 Τι είπαν οι γείτονες για το σπίτι στο Βύρωνα

Γείτονες έβλεπαν κυρίως τις βραδινές ώρες νέους ανθρώπους να έρχονται και να μπαίνουν μέσα και μετά από λίγο να φεύγουν, ενώ αρκετά ήταν τα βράδια που από το σπίτι ακουγόταν δυνατή μουσική.

Στις 7 του μήνα, μία ημέρα μετά από το περιστατικό, η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα μπήκε μέσα στο σπίτι και το έκανε φύλλο και φτερό, ωστόσο, φαίνεται να μην είχαν αφήσει το παραμικρό πίσω τους, καθώς δεν εντόπισε καμία ουσία ,αλλά μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και τραπεζικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν.

Επί 16 ημέρες, οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το κορίτσι στη ζωή.

Η ανήλικη, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει φίλη της, είχε κάνει μαζί της χασίς, όμως είχε πάρει και άλλη ναρκωτική ουσία: «Είχε κάνει λιν, είχε πάρει και ένα φάρμακο, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως λίρικα, κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί. Νομίζω λίρικα είχε πάρει, τριακοσάρι».

Η μητέρα της 16χρονης έμαθε από φίλη της ότι το παιδί το χρησιμοποιούσαν ως πειραματόζωο για μίξεις διαφορετικών ναρκωτικών ουσιών: «Από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως τη χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Γνωρίζω ότι, ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι, της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει».


Βύρωνας: Οι αρχές ψάχνουν ακόμα δύο άτομα - Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Πέντε άτομα, ανάμεσά τους ένας άστεγος και μια ανήλικη, συνελήφθησαν με βαριές κατηγορίες και οδηγήθηκαν στον ανακριτκή. Δύο από αυτούς, ένας 18χρονος και ένας 22χρονος, προφυλακίστηκαν, ενώ η αστυνομία φαίνεται να ψάχνει έναν Τσέχο και άλλο ένα άτομο, που ήταν μαζί με το άτυχο κορίτσι τη νύχτα του εφιάλτη.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, υποστήριξαν ότι δεν έδωσαν καμία ουσία στην 16χρονη.

Οι δύο προφυλακισθέντες δήλωσαν εξαρτημένοι και έκαναν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί η τοξικομανία τους.

Μετά την τραγική εξέλιξη, αναμένεται η απόφαση των αρμόδιων αρχών για την τελική κατηγορία που θα τους αποδοθεί. Αν αυτή αλλάξει, τότε όλοι οι κατηγορούμενοι θα κληθούν για συμπληρωματικές απολογίες.